Τρόποι Αποστολής

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται Πόρτα-Πόρτα με την Courier Center και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας και σε χώρες της Ευρώπης τα προϊόντα αποστέλλονται με DHL EUROPE ECONOMY (ΟΔΙΚΟ Ε.Ε) σε 5 – 10 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Σε τρίτες χώρες αποστέλλονται με DHL INTERNATIONAL EXPRESS σε 3 – 8 εργάσιμες μέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας ενώ η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτελωνισμούς προϊόντων.
Η εταιρία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 3,50 ευρώ μέχρι 2 κιλά και 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες ανώτερες των 50€, τα έξοδα αποστολής μέχρι 2 κιλά είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Όταν είναι με αντικαταβολή, η χρέωση είναι 2,50€

Για την πληρωμή με αντικαταβολή θα επιβαρυνθείτε με το ποσό των 6,00€ που αντιστοιχεί στο κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας από τον ταχυμεταφορέα και δεν αφορά σε αμοιβή για το Βοτανοπωλείο της Βασιλικής.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

Τιμοκατάλογος Ταχυδρομείου ΕΛΤΑ 

Δείτε εδώ τις τιμές επιστολών και δεμάτων