Τρόποι πληρωμής

Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.votanopoleio.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXRESS.
Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Alpha Bank η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της εταιρίας.
Στην διαδικασία αυτή, η εταιρία δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.
Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

Με PayPal:

Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.

Επίσης επιτρέπει να πληρώσετε με οποιαδήποτε κάρτα μέσω PayPal χωρίς να έχετε λογαριασμό. Αυτό ισχύει για κατοίκους χωρών που οι κάρτες τους, (debit/credit) δεν είναι αποδεκτές από το τραπεζικό μας σύστημα.

Με αντικαταβολή για αγορές άνω των 15,00€:

Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της Courier Center με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση €2,50 στα έξοδα της αποστολής.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση”. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

Τράπεζα Alpha Bank

Αριθμός Λογαριασμού: 661-00-2310014824
IBAN Λογαριασμού: GR37 0140 6610 6610 0231 0014 824
Δικαιούχος: ΜΠΕΣΗΣ Γ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 6912 1295 10031
IBAN Λογαριασμού: GR 96 0171 9120 0069 1212 9510 031
Δικαιούχος: ΜΠΕΣΗΣ Γ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη  τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση την εταιρία.
Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας,  καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στην συνεργαζόμενη τράπεζα.