H ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
Ανακαλύψαμε την κουλτούρα του Κακάο στην Νότια Αμερική όπου
εκπαιδευτήκαμε στην παραγωγή σπιτικής σοκολάτας. Σήμερα εδρεύοντας
στην Αθήνα το εργαστήριο μας εξειδικεύεται στη κατεργασία του Κακάο και την
παραγωγή σοκολάτας από βιολογικούς σπόρους κακάο που έπονται σε πολιτικές
δίκαιου εμπορίου. Το ταξίδι μας αρχίζει με την εξέταση των κόκκων κακάο ώστε
να καθοριστεί ο τύπος ψησίματος.
6,30 €
5,70 €
5,60 €
6,20 €
6,80 €
6,80 €